DELAVNICA UŽIVAMO V HUJŠANJU Z DELAVNICO ZAČNEMO KMALU PRIJAVITE SE ZDAJ PREBERITE VEČ O DELAVNICI PRIJAVA NA DELAVNICO

ČE JE ZLAHKA USPELO MENI, BO USPELO TUDI VAM!

BREZ DIET. BREZ ODREKANJ. BREZ TRPLJENJA.

»Zdrava prehrana mi je ohranila in obnovila življenje. Pomagala mi je ozdraveti in shujšati za 31 kg. In tako se je rodil program Uživamo v hujšanju, program Uživamo v zdravju ter svetovanje za zdravo prehranjevanje in razstrupljanje. Vem in verjamem, da je hrana boljše zdravilo od farmacevtskih zdravil, da je lahko okus zdrave hrane čudovit in da ste najboljši nutricionist na svetu vi sami!

Podpis Tanje

Voditeljica programov Hujšanje in Zdravje, svetovalka za zdravo prehrano, terapevt in coach.

BREZDIETNI način popolne preobrazbe vašega telesa!

  • Ni dieta
  • Ni program vadbe
  • Niso tablete za hujšanje ali operacije
  • Ni sprememba vedenja, moči, krivde ali omejitev

METODA

Kronično pridobivanje teže (kronična debelost) je pogosto posledica fizičnih, čustvenih ali okoljskih dejavnikov, ki na biološki ravni zmedejo vaše telo. Gabrielova metoda je celosten pristop k izgubi teže (hujšanju), s katerim lahko izklopite svoje programe za debelost in za vedno preoblikujete svoje telo in življenje.

Kaj vpliva na pridobivanje telesne teže?

Diete in telovadba vam lahko pomagajo izgubiti nekaj kilogramov v kratkem času, vendar študije kažejo, da 92 – 98% vseh ljudi pridobi po dieti nazaj vso izgubljeno težo – in pogosto dodajo še nekaj novih kilogramov (jo-jo efekt). Če so to tudi vaše izkušnje, če ste poskusili in vam ni uspelo, da bi izgubili in ohranili težo, je zelo verjetno, da še niste prišli do vzrokov vaših težav. Ta trenutek na vas vpliva en ali več sprožilcev debelosti, ki vam preprečujejo, da bi shujšali in dosegli svoj cilj.

VAŠE TELO VAM GOVORI, ZAKAJ ŽELI BITI DEBELO… POSLUŠAJTE GA!

Odkrijte pravi razlog, zakaj vaše telo shranjuje dodatno maščobo. Naučite se, zakaj nas naše telo »prelisiči«, da uživamo hrano, ki je ne potrebujemo. In začnite razumevati zakaj so nekateri ljudje suhi, tudi če niso na dieti ali se ne rekreirajo – in kako se nekateri ljudje ne morejo otresti prekomerne teže ne glede na to, kako močno se trudijo.

Pomembno je vedeti, da vaše telo ne želi biti debelo zato, da bi vas prizadelo ali kaznovalo. Debelo je zato, ker na nek način meni, da je v vašem najboljšem interesu, da vas ohranja debele. In če želite svoje telo reprogramirati, da si bo želelo biti suho …

… boste morali odkriti in odstraniti 10 skritih »Sprožilcev debelosti«, ki spodkopavajo vašo idealno težo.

Poglejmo, kako to deluje. Obstaja naraven genetski program, nastavitvena točka v vašem telesu, ki kontrolira vašo privzeto obliko telesa. Nekakšna »koda za težo«.

In če ste prekomerno težki, če enostavno ne morete postati suhi in ohraniti teže, ne glede kaj jeste in koliko se gibljete…

…je to zato, ker vašo Kodo za težo sabotirajo Sprožilci debelosti, ki ohranjajo vaše telo debelo.

Kako deluje ta metoda

  • Korak 1 – Opredelite fizične, čustvene sprožilce in sprožilce v življenjskem slogu, ki zavajajo biologijo vašega telesa, da misli, da potrebuje več hrane, da je (ostane) varno.
  • Korak 2 – Dodate vašemu življenju vse, česar vam trenutno primanjkuje – na fizični, čustveni in duhovni ravni – in vedno bolj si boste želeli zdrave hrane, manj hrane, telesna vadba pa bo postala zabavna, brez potrebe po načrtovanju obrokov, štetju kalorij in strogih shemah.
  • Korak 3 – Uporabite preproste vizualizacije za premagovanje stresa in hrepenenja po hrani, ki so rezultat 5 desetletij nevroloških raziskav ter oblikujte svoje idealno telo, zdravje in življenje.