17 koristi delavnice Priprava na partnerstvo

17 koristi delavnice Priprava na partnerstvo

Manifestiramo LJUBEZEN. Seznam prioritet-min

Udeleženci delavnic, ki gredo skozi transformativni proces Priprave na partnerstvo, ki so bili pred delavnico sami, so danes v zavestnih partnerstvih, srečni in zadovoljni.

Naredila sem seznam kvalitet, ki jih udeleženci delavnic ponavadi imajo in v sebi vzbudijo, da se srečno partnerstvo lahko zgodi.

 • Odločijo se, da je to, da »najdejo pravega partnerja«, njihova največja prioriteta in zaveza, ki ji bodo sledili.
 • Prevzamejo osebno odgovornost za svojo srečo.
 • Odpovejo se vlogi »žrtve« in se obvežejo, da bodo od zdaj naprej zavestni »kreatorji« svojega življenja.
 • Odpovejo se »zgodbi«, da »so preveč zaposleni, da nimajo časa«, da bi hodili na zmenke in si za to vzamejo čas.
 • Poglobijo se v dno svoje duše, da odkrijejo lastnosti in kvalitete, ki jih najbolj želijo in potrebujejo v svojem partnerju. Odrečejo se nerealnim ali nepotrebnim zahtevam (da izgleda kot Brad Pitt z ogromno denarja v banki).
 • Naučijo se, da razumejo, kako in zakaj preklopijo v žensko (za ženske) in moško (za moške) energijo, ko preživljajo čas z zavestnim partnerjem.
 • Skrb zase, ljubezen do sebe in užitek je njihova prioriteta v rutini vsakdanjega življenja.
 • Investirajo čas v odstranjevanje omejujočih prepričanj o sebi, o nasprotnem spolu, o zmenkih, o zakonu in zmenkih preko spleta.
 • Ozavestijo in naredijo seznam ljudi, ki jih podpirajo ter »višje sile, Vesolja, Boga«, ki jim nudi največjo možno podporo, ljubečo skrb in jim prinaša vse tisto, kar ta trenutek potrebujejo. Ustvarijo seznam svojega »Tima za ljubezen«.
 • Najdejo načine, kako »pomirijo sami sebe«, kadar so razočarani, frustrirani ali bi se najraje predali in obupali.
 • So toliko pogumni, da so pripravljeni »čutiti strah in narediti potrebne korake kljub občutkom strahu«, kadar delajo na sebi in ko gredo na zmenke.
 • Razumejo, da 98% časa ne bodo vedeli, ali je na prvem zmenku nekdo pravi potencialni kandidat za partnerstvo in bodo dali dobrim kandidatom 3-5 zmenkov, da jih bolje spoznajo. (Večina žensk ne čuti močne privlačnosti do petega zmenka!)
 • Močno se obvežejo, da ne bodo zapravljali časa s potencialnimi partnerji, za katere se zelo kmalu izkaže, da niso pravi. Ne investirajo v »njegov potencial« in se ne slepijo, da nekdo, ki ni bil nikoli v 50 letih v odnosu, da bo sedaj sposoben predanosti in globoke partnerske povezanosti.
 • So odprtega uma, odprtega srca, radovedni in razumejo, da niso popolni, prav tako pa vedo, da tudi njihov partner ne bo popoln. Vendar so se pripravljeni naučiti, kako popolno ljubiti in nepopolno biti.
 • Razumejo, da bodo šli čez nekaj ali več zmenkov, ki bodo razočarali, vendar se ne predajo, vedo in zaupajo, da jih njihova sorodna duša prav tako išče.
 • So pripravljeni biti udobno s Paradoksom manifestacije – da moramo imeti močan namen in delati konkretne korake, medtem ko smo enostavno obdani z rezultatom in hkrati oddaljeni od rezultata.
 • Najpomembneje: razumejo, da naša notranjost privabi točno takšne partnerje, ki so kompatibilni z našimi lastnostmi, zato tudi vedo, kako pomembna je notranja priprava na partnerstvo in rast, kako pomembno je, da smo najprej sami sebi najboljši partner, saj lahko le tako srečamo partnerja, s katerim bomo zares srečni. V nasprotnem primeru ponavljamo vedno enake vzorce s podobnim partnerji.
/ Odnosi

O avtorju

Tanja Turnšek, specializantka Funkcionalne medicine, daje ljudem znanja in orodja v obliki vrhunsko dovršenih programov, ki spreminjajo življenja. Programi Uživamo v zdravju, Uživamo v hujšanju, kvalitetna predavanja, individualna svetovanja, skupinski coachingi, članki, knjige in spletne strani, dajejo nova znanja in neomejene možnosti, da lahko vsak prevzame odgovornost za svoje zdravje in življenje ter naredi spremembe za kakovostno življenje, ki nam je namenjeno.
Njena celostna programa za zdravje in hujšanje, odkrivata in učita, kako shujševalne diete, industrijsko predelana hrana, stres, hormonska neravnovesja, strupi iz okolja, neizpolnjujoči odnosi in nezadovoljstvo v življenju, onemogočajo trajno izgubo teže, sijoče zdravje in srečno življenje.
Vsi njeni programi in svetovanja so celostni, povezujejo um in telo, in se začnejo pri odkrivanju ter odpravljanju vzrokov težav, ki jim sledi vzpostavljanje ravnovesja v telesu in življenju.

Komentarji

Še ni komentarja.

Pustite sporočilo

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.