Priročnik za
srečne odnose
ZAKLJUČITE CIKEL NEZADOVOLJUJOČIH ODNOSOV,
RAZOČARANJ IN OSAMLJENIH NOČI
Prikličite nekoga, ki vas bo vreden. NAROČAM PRIROČNIK

Komu je priročnik namenjen

 • ljudem, ki so ali niso v odnosu in imajo željo po osebni rasti, po bolj zavestnih, predanih, čustveno odprtih, intimnejših, iskrenih odnosih, kjer je prisotno veliko ljubezni, medsebojne podpore, skupne rasti in zadovoljstva;
 • samskim ljudem, ki želijo ustvariti ljubeč partnerski odnos,
 • ljudem v partnerskem odnosu, ki si ga želijo izboljšati,

Priročnik za vse, ki želite zaključiti cikel nezadovoljujočih odnosov, razočaranj in osamljenih noči… in končno priklicati nekoga, ki vas bo vreden.

Vendar pa program v priročniku ponuja dosti več kot samo nabor orodij, s katerimi lahko sebe pripravimo na odnos, kot ga še nismo imeli, zato vam je namenjen tudi, če se prepoznate v kateri od teh izjav:

 • si želite odnos, pa se ta trenutek še ne čutite pripravljeni nanj,
 • vedno pritegnite partnerje, ki niso čustveni dostopni, se niso pripravljeni vezat ali ne želijo delat na odnosu,
 • ste v odnosu, pa ne veste ali ostati ali iti,
 • ste v odnosu, pa nimate moči, volje in poguma za odhod,
 • se s partnerjem razhajate,
 • si ne želite več ponavljati istih bolečih vzorcev v prihodnjih odnosih,
 • želite predvsem povečati ljubezen do sebe, obnoviti življenjsko energijo, vitalnost, radost, privlačnost in moč.

Ne glede na to, koliko bolečine ste do sedaj v ljubezni pretrpeli, imate moč, da pritegnete čudovit, srečen, zdrav in zavesten odnos! Je lažje, kot si predstavljate. Ta priročnik vam bo pokazal, kako.

 • niste zadovoljni s krogom prijateljev, ki ga imate in bi radi spoznali drugačne ljudi ter stopili v odnose, kjer bodo izmenjave bolj kakovostne,
 • si želite biti v življenju bolj zadovoljni,
 • ste izčrpani od iskanja pravega in razočaranj, ker se ne pojavi,
 • ste v odnosu, kjer se počutite ujete in prazne,
 • vedno sebe puščate na cedilu in dajete prioriteto potrebam drugih,
 • čutite veliko zamer in blokad, pa ne veste, kaj naj z njimi.
 • imate težave s samozavestjo, težko se odprete ljudem.
 • ste se našli v vsaj enem od teh opisov.

Namesto, da tekate okrog v poskušanju iskanja pravega partnerja, je pomembneje, da se na ljubezen pripravite od znotraj ter ugotovite in sprostite vse ovire, ki ste jih do ljubezni nevede zgradili.

 • Morda imate občutek, da čudovit odnos za vas ni mogoč, da se dogaja le drugim?
 • Imate za seboj tako veliko slabih izkušenj v ljubezni, da ne verjamete več, da je kaj drugega za vas mogoče?
 • Se tolažite, da še niste srečali pravega?
 • Imate občutek, kot da je z vami nekaj narobe?
 • Mislite, da so vsi dobri že zasedeni? Ste se vdali in ne iščete več, saj so bili zmenki ena sama polomija?
 • Vedno pritegnete partnerje, ki niso čustveno dostopni in jim je predanost v odnosu tuja?
 • Morda o nasprotnem spolu sploh nimate več dobrega mnenja?
 • Ste zaprli svoje srce, ker je bilo že prevečkrat ranjeno in si ne želite več tveganja bolečine?
 • Ste v odnosu, kjer se počutite ujete in prazne?
 • Ste izčrpani od iskanja?

Ko boste enkrat sprostili prtljago, blokade in ovire do Ljubezni, boste presenečeni, kako hitro in dramatično se bo vaše ljubezensko življenje spremenilo.

 • Morda hrepenite po zdravem in predanem partnerskem odnosu s človekom, ki bi ga ljubili, spoštovali in bi vam vse to vračal?
 • Z nekom, ki bi bil čustveno dostopen, odprt, predan odnosu, kjer bi lahko skupaj rasla in uresničevala skupno vizijo?
 • Z nekom, s katerim bi lahko delili vse najgloblje in najbolj skrite kotičke svoje duše?
 • Z nekom, ki bi vas podpiral, vas spodbujal, vam stal ob strani in pomagal, ko je potrebno?
 • S komer bi lahko šli skozi življenje, delili dom, ustvarili družino, potovali, sanjali, ustvarjali, gradili, se smejali in jokali…? In vedeli, da vas sliši, vidi, pozna. Da vas razume. Da je sposoben vašo ljubezen sprejemati in vračati?
 • Ko bi se vsako jutro zbudili z nasmehom na obrazu, saj bi vedeli, da boste imeli priložnost preživeti še en dan s to čudovito osebo?

Predstavljajte si, kako bi bilo za vas, da imate tudi vi vse to v življenju, kot rezultat osebne rasti, ki traja le 49 dni -

Da ugotovite in sprostite vaše skrite ovire do ljubezni in postanete magnet za vašega življenjskega partnerja, vašo sorodno dušo? Ali pa le izboljšate obstoječ partnerski odnos in ga popeljete na bolj zavestno raven.

Ob koncu 49 dni boste natančno razumeli, kako ste bili sami nevede vir svojih razočaranj v ljubezni in osvobojeni boste, da ustvarite novo, srečnejšo, bolj zdravo in neskončno bolj zadovoljno ter izpolnjeno zgodbo v ljubezni.

Ker delavnice Priprava na partnerstvo zaenkrat ukinjamo iz naših programov (organiziramo jih le še za zaključene skupine), lahko zdaj kupite zgolj gradivo, po katerem delajo udeleženci delavnic.

Privlačno gradivo je zelo prijetnega videza, dolgo 70 barvnih strani. Sestavlja ga 49 vaj, ki jih delate v svojem tempu, kadarkoli želite. Vsak dan boste pri sebi skozi dejavnosti, ki jih raziskujete, pogledali en vidik svojega življenja.

Poleg osnovne vaje je tu še 49 navodil, kako lahko vajo, ki ste jo naredili ta dan, zaživite v tem dnevu in jo vnesete, čisto praktično, v svoje življenje. Tako boste gradivo prenesli iz teorije v prakso, v svoje odnose. Saj, če nečesa nismo zares dali v življenje, ne moremo pričakovati, da se bodo zgodile bistvene spremembe, ni res? Ob vsaki vaji je še motivacijski citat na temo, s katero se ta dan ukvarjate.

Priporočljivo, da si vsak dan vzamete vsaj 20–40 minut in svoja opažanja tudi zapišete. Vaje kompleksno obravnavajo vsa področja: telo, um, čustva, energetski nivo, dušo in duha.

Vaje v priročniku so zelo skrbno izbrane, vse pa vas bodo vodile do cilja, da boste najprej vzljubili sebe, odkrili svoje rane, ovire do ljubezni in čudovitih odnosov ter jih zacelili. Namen je, da boste postali radostna oseba, ki uživa v življenju, delu in čudovitih odnosih – družinskih, prijateljskih in partnerskih.

Komu priročnik ni namenjen

Priročnik ni za vas, če:

 • ste popolnoma zadovoljni s svojim osebnim življenjem in ste v sanjski partnerski zvezi, v kateri ni možnosti za izboljšave,
 • ne želite delati na sebi in se razvijati.

Priročnik NE ponuja nasvetov za zmenke, kako prilagoditi svoje obnašanje, da bomo ustrezali in ugajali drugemu, kako manipulirati, da bi dobili to kar želimo ali priklicali osebo v svoje življenje.

Cena fizičnega barvnega priročnika je 59 Eur + stroški pošiljanja (približno 5 Eur).

shadow

Ker je to fizični izdelek in je zaloga omejena, vas vabim, da opravite naročilo čimprej, da boste zares dobili svoj paketek 🙂

PRIROČNIK NAROČITE PREKO SPODNJEGA OBRAZCA

Paket s Priročnikom boste prejeli preko Pošte Slovenije, po povzetju.

  Ime in Priimek*

  Ulica in hišna številka*

  Kraj in poštna številka*

  Vaš najboljši E-naslov *

  Telefon

  Kje ste izvedeli za Priročnik Priprava na zavestno partnerstvo – 49 dni do ljubezni?

  Sporočilo

  captcha

  Komentar Tanje Turnšek o procesu Priprave na partnerstvo:

  Zakaj je nekaterim tako težko najti in zgraditi ljubeč partnerski odnos, drugim pa to ne uspe? Kaj prvi počnejo drugače? Zavestni odnosi so temelj naših odnosov v prihodnosti. Od partnerja pričakujemo, da nam bo zadovoljil vse nezadovoljene potrebe in hrepenenja, nas rešil naših frustracij, nam ves čas dajal ljubezen, varnost in podporo in da bo vse kot v pravljici. Enako pričakuje partner od nas!

  Odgovor je v tem, da si moramo najprej znati vse to, kar pričakujemo od partnerja, dati sami sebi, šele nato smo sposobni, da prikličemo v svoje življenje partnerja, ki nas bo zmogel imeti zares rad, tako kot si želimo. Vendar, kako to prenesti iz teorije v prakso?

  Tanja je iskanju tega odgovora v teoriji in praksi posvetila velik del svojega življenja. Vodi delavnice, ki so namenjene pripravi na partnerstvo. Njen program je že spremenil življenja veliko ljudem, da so spustili ovire, prepričanja in vzorce, ki so jim preprečevala čudovito ljubezen v življenju in da so se zmogli odpreti za ljubezen ter se pripraviti, da sprejmejo izjemno partnerstvo. Vključno s tistimi, ki so že zdavnaj obupali nad partnerstvom. Skrivnost uspeha je torej, da se iskanje ljubezni začne od znotraj, pri nas samih.

  Prikličemo lahko le tisto, kar smo pripravljeni sprejeti.

  Seveda pa odločitev ni dovolj. Je le prvi korak, ki mu morajo slediti konkretna dejanja dela na sebi, sicer ne moremo priti nič bližje k uresničitvi naših sanj. Zato boste v 7 – stopenjskem procesu korak za korakom skupaj ustvarjali pogoje za transformacijo in pripravili »teren«, da se bo ljubezen lahko zgodila.

  V dveh mesecih vsakodnevnega raziskovanja sebe, razvijanja ljubezni do sebe, učenja novih tehnik in orodij, boste dobili trdno vedenje, da je čudovit odnos za vas mogoč, vzljubili boste sebe kot še nikoli prej, počutili se boste lažje in svobodnejše, bolj odprte, pozitivne in optimistične v odnosih z drugimi in ljubezen v vas bo povzročila, da boste privabili še več ljubezni k sebi.

  Želim Vam, da Vas ta priročnik pripelje do velike sreče v Ljubezni,
  Tanja