Tehnika, s katero boste novoletne zaobljube letos zares uresničili!

novoletne-zaobljube-min

Novoletne zaobljube

Ste opazili, da izgleda vaš seznam novoletnih zaobljub, leto za letom, približno enako? Ponavadi je to velik kup ciljev, na katere pozabimo že v nekaj dneh ali tednih.

Letos poskusite nekaj drugačnega. Nekaj, kar deluje!

Pismo iz prihodnosti

Ena najmogočnejših tehnik Zakona privlačnosti za manifestacijo svojih želj, ki jih uporabljam, se imenuje »Pismo iz prihodnosti«.

Namesto, da gledate vse tisto, kar »nimate«, kar »vam manjka«, kar »pogrešate« v svojem življenju in nato »poskušate to uresničiti«, vas ta proces prestavi v realnost, da »je tisto za kar prosite, že vaše« (kar pomeni, da je to že na poti k vam, kljub temu, da še ne veste, kako.)

Poskusite to:

Najprej pomislite na nekaj stvari, za katere si najbolj želite, da bi jih čez eno leto praznovali. Nato zaprite oči, spustite svojo pozornost iz glave v svoje srce in s polno pozornostjo na področje okrog srca, prikličite občutja ljubezni, spoštovanja in hvaležnosti (po enega naenkrat). Naredite to v zavedanju sedanjega trenutka in podoživljajte te občutke.

 

Ko ste porabili 2-3 minuti popolnoma potopljeni v ljubezen, si predstavljajte, da ste se premaknili v prihodnost. Sedaj je točno eno leto od danes in gledate nazaj na vse čudežne načine, na katere ste manifestirali svoje sanje. Zapisujete svoje občutke, kako navdušeni, srečni, zadovoljni ste, sedaj, ko živite svoje sanje. (Zapomnite si, da uresničitev vaših sanj na »nevidnem nivoju« že obstaja in do njih dostopate skozi svoje srce, skozi življenje v pozitivnih čustvih in višjih vibracijah.)

 

Napišite pismo

Iz tega vidika mi napišite pismo. Najprej opremite pismo z datumom (31. december 2019) in nato napišite: »Draga Tanja, tako zelo sem vesel/a, da lahko delim s tabo…«. Pišite s čim več občutkov in podrobnosti, ki se jih lahko spomnite in mi pripovedujte zgodbo manifestiranja vaših sanj. Uporabite domišljijo, da se spomnite čim več detajlov, medtem pa tudi zares »občutite« občutke uspeha, sreče, zdravja, radosti, ljubezni…

To je fantastičen »živim, kot da bi« proces, da manifestirate svoje največje sanje! Če želite, mi lahko pismo pošljete preko kontaktnega obrazca (in obdržite kopijo zase) ali dajte pismo na vaše posebno mesto ali v najljubšo duhovno knjigo. Ne pozabite opazovati in iskati znake in »naključja« na svoji poti in seveda, ne pozabite narediti naslednje konkretne akcijske korake z navdušenjem!

 

Najpomembnejše

In najpomembneje, živite vsak dan, kot da so vaše sanje že uresničene. V mislih, občutkih, dejanjih… To je zagotovo najhitrejša bližnjica do življenja, ki si ga želite! In še pomembneje, uživajte v vsakem trenutku, vsak dan vašega potovanja!

 

Zares bi rada slišala vaše komentarje na to pismo.

Razlog, da mi to veliko pomeni je, da ko se leto odvija in če mi pridejo na pot orodja ali ljudje, ki vam lahko pomagajo doseči vaše cilje v letu 2021 – vam to želim sporočiti!

Vaši komentarji mi bodo pomagali, da nadaljujem z ustvarjanjem vsebin, ki so zares pomembne za vas.

 

OK. Čas je, da začnete. Napišite pismo in pustite komentar!

 

Želim vam ljubezni, zdravja, smeha in čarobnosti na vaši poti!

Z navdušenjem,

Tanja

PS. Imate prijatelje, sodelavce ali stranke, ki želijo letos uiti izgorelosti in stresu? Posredujte jim ta e-mail – hvaležni vam bodo.

/ Hujšanje, Odnosi, Prehrana, Zdravje

O avtorju

Tanja Turnšek, specializantka Funkcionalne medicine, daje ljudem znanja in orodja v obliki vrhunsko dovršenih programov, ki spreminjajo življenja. Programi Uživamo v zdravju, Uživamo v hujšanju, kvalitetna predavanja, individualna svetovanja, skupinski coachingi, članki, knjige in spletne strani, dajejo nova znanja in neomejene možnosti, da lahko vsak prevzame odgovornost za svoje zdravje in življenje ter naredi spremembe za kakovostno življenje, ki nam je namenjeno.
Njena celostna programa za zdravje in hujšanje, odkrivata in učita, kako shujševalne diete, industrijsko predelana hrana, stres, hormonska neravnovesja, strupi iz okolja, neizpolnjujoči odnosi in nezadovoljstvo v življenju, onemogočajo trajno izgubo teže, sijoče zdravje in srečno življenje.
Vsi njeni programi in svetovanja so celostni, povezujejo um in telo, in se začnejo pri odkrivanju ter odpravljanju vzrokov težav, ki jim sledi vzpostavljanje ravnovesja v telesu in življenju.

Komentarji

Še ni komentarja.

Pustite sporočilo

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.